Κεραμέκης: Ο Μαρζιναλισμός στην Τέχνη


Κεραμέκης: Σήμερα έχουμε 17 Μαΐου 2017. Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσα «Το Μανιφέστο του Μαρζιναλισμού». Ευθύνομαι μόνο για την καταγραφή. Για τις ζημιές που γίνονται ευθύνεται η μαγκρόβια βλάστηση ετούτου εδώ του έλους και τα ερπετά που κολυμπούν γύρω από τα γυμνά μας πόδια.

Το πρόβλημα φυσικά είναι μεγάλο και τα εμπόδια που στήνονται μπροστά μου με τρομάζουν λιγάκι. Ωστόσο όταν η ψυχή είναι υγιής, τουλάχιστον το κέφι δεν χάνεται! Γι αυτό έβγαλα το κεφάλι έξω. Δεν θα κάτσω να σκάσω! Το καλοκαιρινό αεράκι με χτυπάει στο πρόσωπο. Από ομορφιές ο κόσμος, γεμάτος! Πράσινος κάμπος, φυτά, καλλιέργειες ίσαμε εκεί που φτάνει το μάτι. Δεν έχω να παραπονεθώ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τούτο ‘δω το ταξίδι! Και το καλύτερο, δεν τελειώνει ποτέ! Όταν βαρεθώ θα κατέβω.

Έτσι ταξιδεύω εγώ!

Γεννήθηκα το 1959 στην Αθήνα. Ασχολήθηκα με την ζωγραφική, την χαρακτική, την μεταξοτυπία. Το σκίσιμο. Το μουτζούρωμα. Την γραφή και το σβήσιμο. Την γλυπτική και το μούλιασμα έργων από πηλό. Τον συνεχή πειραματισμό και όλα τα άλλα που όλα μαζί συνθέτουν τον «Μαρζιναλισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΖΙΝΑΛΙΣΜΟΥ

TRICOLORE Art Point Rights